Intelligent standby list cleaner (ISLC) v1.0.2.2 Released

Post Reply
Vixo
Posts: 2
Joined: Fri Nov 20, 2020 9:21 pm

Re: Intelligent standby list cleaner (ISLC) v1.0.2.2 Released

Post by Vixo »

After I rebooted my current timer resolution is: "0,4882ms". Is this a problem? Does it need to be 0,5ms? It was 0,5ms the first 3-4 reboots this evening. I started using the program today. So it was 0.5ms the first reboots but now suddenly it's 0,4882ms.
Should I re-install? I tried stopping it, putting 0.50, starting - didn't work, goes back to 0,4882ms.

Re: Intelligent standby list cleaner (ISLC) v1.0.2.2 Released

Sponsor

Sponsor
 

Nicholas Steel
Posts: 1
Joined: Sat Nov 21, 2020 1:46 am

Re: Intelligent standby list cleaner (ISLC) v1.0.2.2 Released

Post by Nicholas Steel »

I use the "Make Text Bigger" option within PC Settings > Ease of Access > Display. This results in various text being cut-off or over/under-lapping UI elements, please consider doing something to improve this situation.

For example make the window bigger and space everything out a little more while increasing room for text so that it doesn't end up cut-off arbitrarily.
You do not have the required permissions to view the files attached to this post.

User avatar
Wagnard
Site Admin
Posts: 1154
Joined: Sat Jul 04, 2015 5:18 pm
Location: 127.0.0.1
Contact:

Re: Intelligent standby list cleaner (ISLC) v1.0.2.2 Released

Post by Wagnard »

Nicholas Steel wrote:
Sat Nov 21, 2020 1:52 am
I use the "Make Text Bigger" option within PC Settings > Ease of Access > Display. This results in various text being cut-off or over/under-lapping UI elements, please consider doing something to improve this situation.

For example make the window bigger and space everything out a little more while increasing room for text so that it doesn't end up cut-off arbitrarily.
Thanks for the report, I will see what I can do.

Vixo
Posts: 2
Joined: Fri Nov 20, 2020 9:21 pm

Re: Intelligent standby list cleaner (ISLC) v1.0.2.2 Released

Post by Vixo »

Vixo wrote:
Fri Nov 20, 2020 9:26 pm
After I rebooted my current timer resolution is: "0,4882ms". Is this a problem? Does it need to be 0,5ms? It was 0,5ms the first 3-4 reboots this evening. I started using the program today. So it was 0.5ms the first reboots but now suddenly it's 0,4882ms.
Should I re-install? I tried stopping it, putting 0.50, starting - didn't work, goes back to 0,4882ms.
Edit.
Fault from my side. I was fiddling with HPET in BIOS. Didn't know it affected yesterday. Did some reading today.

I don't know. I think I wanna have HPET disabled and just use 0,4991ms as timer resolution? Might experience more but it feels good now. The responsiveness (input lag) and performance (fps).
HPET disabled in BIOS with this in the "bcdedit /enum":
useplatformclock: No
useplatformtick: No
disabledynamictick: Yes


Any input on this? Got an old 4670k @ 4.5 ghz, RX 570 4 gb, 8 gb ram 2000 mhz 10-10-10-30.
I only play WoW; CPU heavy and input lag doesn't matter much there anyway(?)

thinkii
Posts: 1
Joined: Mon Nov 23, 2020 7:41 am

Re: Intelligent standby list cleaner (ISLC) v1.0.2.2 Released

Post by thinkii »

Is it bad to have current time resolution to 0.4882 instead of 0.5?

If so, how can I fix that?

Thanks in advance!

Post Reply