Page 1 of 1

"launch options" wont come up

Posted: Sat Mar 02, 2019 3:24 pm
by wab
from what i've seen when you run DDU there is a window that comes up where you can select a launch option(and is where you can select safe mode) but it never comes up for me,it just instantly launchs the program and gives me a notification telling me its better to run in safe mode,even though i cant ever select safe mode

Re: "launch options" wont come up

Posted: Sat Mar 02, 2019 3:38 pm
by Wagnard
wab wrote:
Sat Mar 02, 2019 3:24 pm
from what i've seen when you run DDU there is a window that comes up where you can select a launch option(and is where you can select safe mode) but it never comes up for me,it just instantly launchs the program and gives me a notification telling me its better to run in safe mode,even though i cant ever select safe mode
This window can be activated from the option menu of DDU. It was designed that way so the users could test their safe mode before going there automatically with DDU.

Re: "launch options" wont come up

Posted: Sun Mar 03, 2019 8:53 am
by wab
Wagnard wrote:
Sat Mar 02, 2019 3:38 pm
wab wrote:
Sat Mar 02, 2019 3:24 pm
from what i've seen when you run DDU there is a window that comes up where you can select a launch option(and is where you can select safe mode) but it never comes up for me,it just instantly launchs the program and gives me a notification telling me its better to run in safe mode,even though i cant ever select safe mode
This window can be activated from the option menu of DDU. It was designed that way so the users could test their safe mode before going there automatically with DDU.
ok well how do i test safe mode when thats the only way to run it in safe mode?

Re: "launch options" wont come up

Posted: Sun Mar 03, 2019 9:03 am
by Wagnard
wab wrote:
Sun Mar 03, 2019 8:53 am
Wagnard wrote:
Sat Mar 02, 2019 3:38 pm
wab wrote:
Sat Mar 02, 2019 3:24 pm
from what i've seen when you run DDU there is a window that comes up where you can select a launch option(and is where you can select safe mode) but it never comes up for me,it just instantly launchs the program and gives me a notification telling me its better to run in safe mode,even though i cant ever select safe mode
This window can be activated from the option menu of DDU. It was designed that way so the users could test their safe mode before going there automatically with DDU.
ok well how do i test safe mode when thats the only way to run it in safe mode?
Look on youtube on how to boot windows 10 into safe mode, plenty of guide.
After that you know it is working ok for you, you can enable the option I told earlier so a menu the menu can pop-up for you in the future