My nvidia card wont install drivers after using ddu.

TheEpicBean
Posts: 6
Joined: Tue Mar 31, 2020 1:31 pm

My nvidia card wont install drivers after using ddu.

Post by TheEpicBean »

I installed ddu to fix my cards problems.(650TI BOOST) and now I cant install the drivers and it doesn't show in device manager so, I don't know what to do. I followed all the steps and booted into safe mode but... NOTHING, I can hear the fans so its getting power but that is about it. If you could help that would be awesome I truly need it.

My nvidia card wont install drivers after using ddu.

Sponsor

Sponsor
 

User avatar
Wagnard
Site Admin
Posts: 1081
Joined: Sat Jul 04, 2015 5:18 pm
Location: 127.0.0.1
Contact:

Re: My nvidia card wont install drivers after using ddu.

Post by Wagnard »

TheEpicBean wrote:
Tue Mar 31, 2020 1:35 pm
I installed ddu to fix my cards problems.(650TI BOOST) and now I cant install the drivers and it doesn't show in device manager so, I don't know what to do. I followed all the steps and booted into safe mode but... NOTHING, I can hear the fans so its getting power but that is about it. If you could help that would be awesome I truly need it.
Hi, can you give us a screenshot of your device manager? thanks.

TheEpicBean
Posts: 6
Joined: Tue Mar 31, 2020 1:31 pm

Re: My nvidia card wont install drivers after using ddu.

Post by TheEpicBean »

Hi, can you give us a screenshot of your device manager? thanks.
sorry i forgot, here!
device manager.png
You do not have the required permissions to view the files attached to this post.

User avatar
Wagnard
Site Admin
Posts: 1081
Joined: Sat Jul 04, 2015 5:18 pm
Location: 127.0.0.1
Contact:

Re: My nvidia card wont install drivers after using ddu.

Post by Wagnard »

TheEpicBean wrote:
Tue Mar 31, 2020 1:41 pm
Hi, can you give us a screenshot of your device manager? thanks.
sorry i forgot, here!
device manager.png
While I dont see it on your screenshot, is there any device (probably under system) that have an exclamation mark?

TheEpicBean
Posts: 6
Joined: Tue Mar 31, 2020 1:31 pm

Re: My nvidia card wont install drivers after using ddu.

Post by TheEpicBean »

Wagnard wrote:
Tue Mar 31, 2020 2:47 pm
TheEpicBean wrote:
Tue Mar 31, 2020 1:41 pm
Hi, can you give us a screenshot of your device manager? thanks.
sorry i forgot, here!
device manager.png
While I dont see it on your screenshot, is there any device (probably under system) that have an exclamation mark?
No, there is none that i can see with an exclamation mark. :(

User avatar
Wagnard
Site Admin
Posts: 1081
Joined: Sat Jul 04, 2015 5:18 pm
Location: 127.0.0.1
Contact:

Re: My nvidia card wont install drivers after using ddu.

Post by Wagnard »

TheEpicBean wrote:
Tue Mar 31, 2020 2:49 pm
Wagnard wrote:
Tue Mar 31, 2020 2:47 pm
TheEpicBean wrote:
Tue Mar 31, 2020 1:41 pm

sorry i forgot, here!
device manager.png
While I dont see it on your screenshot, is there any device (probably under system) that have an exclamation mark?
No, there is none that i can see with an exclamation mark. :(
I suggest that you remove and re-insert the card physically as its as windows doesn't see it at all. Also plus your monitor directly into it, you seem plugged into the Intel card atm.

TheEpicBean
Posts: 6
Joined: Tue Mar 31, 2020 1:31 pm

Re: My nvidia card wont install drivers after using ddu.

Post by TheEpicBean »

Wagnard wrote:
Tue Mar 31, 2020 2:52 pm
TheEpicBean wrote:
Tue Mar 31, 2020 2:49 pm
Wagnard wrote:
Tue Mar 31, 2020 2:47 pm


While I dont see it on your screenshot, is there any device (probably under system) that have an exclamation mark?
No, there is none that i can see with an exclamation mark. :(
I suggest that you remove and re-insert the card physically as its as windows doesn't see it at all. Also plus your monitor directly into it, you seem plugged into the Intel card atm.
That's the issue though, i have done that for many times and plugged it into the GPU and even changed the bios settings to have the PCIE 1 slot the main one. But there is just that dark empty void of black as I connect my HDMI into it.

User avatar
Wagnard
Site Admin
Posts: 1081
Joined: Sat Jul 04, 2015 5:18 pm
Location: 127.0.0.1
Contact:

Re: My nvidia card wont install drivers after using ddu.

Post by Wagnard »

TheEpicBean wrote:
Tue Mar 31, 2020 2:54 pm
Wagnard wrote:
Tue Mar 31, 2020 2:52 pm
TheEpicBean wrote:
Tue Mar 31, 2020 2:49 pm


No, there is none that i can see with an exclamation mark. :(
I suggest that you remove and re-insert the card physically as its as windows doesn't see it at all. Also plus your monitor directly into it, you seem plugged into the Intel card atm.
That's the issue though, i have done that for many times and plugged it into the GPU and even changed the bios settings to have the PCIE 1 slot the main one. But there is just that dark empty void of black as I connect my HDMI into it.
Was it also black before you used DDU with the HDMI in it?

TheEpicBean
Posts: 6
Joined: Tue Mar 31, 2020 1:31 pm

Re: My nvidia card wont install drivers after using ddu.

Post by TheEpicBean »

Wagnard wrote:
Tue Mar 31, 2020 2:56 pm
TheEpicBean wrote:
Tue Mar 31, 2020 2:54 pm
Wagnard wrote:
Tue Mar 31, 2020 2:52 pm


I suggest that you remove and re-insert the card physically as its as windows doesn't see it at all. Also plus your monitor directly into it, you seem plugged into the Intel card atm.
That's the issue though, i have done that for many times and plugged it into the GPU and even changed the bios settings to have the PCIE 1 slot the main one. But there is just that dark empty void of black as I connect my HDMI into it.
Was it also black before you used DDU with the HDMI?

No, it was working fine before ddu. then the GPU got slower and started to freeze. but would show stuff on the hdmi.

User avatar
Wagnard
Site Admin
Posts: 1081
Joined: Sat Jul 04, 2015 5:18 pm
Location: 127.0.0.1
Contact:

Re: My nvidia card wont install drivers after using ddu.

Post by Wagnard »

TheEpicBean wrote:
Tue Mar 31, 2020 2:57 pm
Wagnard wrote:
Tue Mar 31, 2020 2:56 pm
TheEpicBean wrote:
Tue Mar 31, 2020 2:54 pm


That's the issue though, i have done that for many times and plugged it into the GPU and even changed the bios settings to have the PCIE 1 slot the main one. But there is just that dark empty void of black as I connect my HDMI into it.
Was it also black before you used DDU with the HDMI?
No, it was working fine before ddu. then the GPU got slower and started to freeze. but would show stuff on the hdmi.
So it was working a little after a DDU use.

Honestly it sound like a hardware failure. A card slowly dying.

Post Reply